Web design nije samo klasicno 'šminkanje' sadržaja Vašeg web sajta, već oblast koja zahteva visoko specijalizovano poznavanje web tehnologija i web programiranja. Za naše klijente pažljivo biramo tehnologije,kako bi oni odmah uvideli da rezultati koji dolaze, nisu slučajni i da su plod našeg temeljnog i marljivog rada. 

Naši dosadašnji projekti pokazuju, da MI VOLIMO ONO ŠTORADIMO! Naš rad predstavlja spoj naše kreativnosti, dobrih ideja i posvećenosti projektima koje radimo. 

Svi članovi našeg tima su uključeni u realizaciju svakog projekta, i tako dolazimo do najfunkcionalnijeg i vizuelno najdopadljivijeg rešenja.  U interakciji sa klijentom, dolazimo do najjednostavnijeg i najmodernijeg rešenja, koje će doneti pranirane dobitke za klijenta. Najveća naša prednost, je što klijentu nudimo kompletno rešenje, počevši od same izrade web sajta, preko zakupa domena i hostinga, do grafičkih rešenja. Ukoliko  smartate da je Vašem web sajtu potrebna rekostrukcija, ili još uvek nemate web sajt, DATA design je idealno mesto za Vaš business. Najvažnije je da znate šta želite da postignete, a mi ćemo se potruditi da zacrtane ciljeve ostvarite na najlakši i najbrži način.

Ukoliko se odlučite da nama ukažete poverenje, mi Vam nudimo:

 

Kako se internet razvijao, tako se javila i velika potreba za web sajtovima. Danas web sajt predstavlja ogledalo Vaše firme na internetu i predstavlja predstavlja moćan marketinški alat kojim pridobijate nove poslovne partnere. Zato Vaš web sajt treba da bude dobar saigrač u postizanjuposlovnih ciljeva. 

DATA design Vam nudi izradu najmodernijih rešenja, kako u grafičkom tako i u funkcionalnom pogledu.

Danas je tehnologija toliko napredovala, pa je i samo prikazivanje web sajta dobilo drugu dimenziju. Danas nije dovoljno da imate web sajt, koji ce biti prikazan samo na računaru, već je potreba da imate sajt koji će korisniku pružiti traženu informaciju u sekundi. Zbog toga je osmišljen Responsive web design, koji omogućava korisniku, da nebitno sa kog uređaja pokušava da otvori Vaš web sajt (mobilni telefon, tablet, laptop,...), dobije traženu informaciju u bukvalno dva klika.

Naš tim poseduje mlade i kreativne ljude, koji će Vaše poslovanje 'obući' u najmodernije trendove. Ukoliko želite redesign Logo-a, izradu postera, flajera, kataloga, ... na pravom ste mestu!

Svaki web sajt, posle nekog vremena ima potrebu da se održava. To podrazumeva izmenu starog sadržaja, dodavanje novih opisa zaroizvode i usluge, kako bi posetioci sajta imali što kvalitetniju informaciju o Vašem biznisu. Ali to ne predsavlja klasičan copy paste novog sadržaja, već treba voditi računa o svim stvarima, kaošto su linkovi ka drugim sajtovima, obnova domena, obnova hosting naloga, SEO optimizacija, funcionalnost web sajta, kako bi rangiranje bilo na najboljem mogućem nivou.

U zavisnosti od tipa sajta koji posedujete ili Vam je potreban, DATA design će voditi računa o Vašem web izlogu, a Vi usresredite svu energiju na Vaše poslovanje. 

Internet prodavnica, ili kako je danas popurno web izlog, je pogodan iz mnogo razloga, najvažniji jer je dostupan 24/7/365, uz minimum troškova. Vaše proizvode/usluge, biće dostupne nonstop najvećem broju korisnika. 

Ukoliko imate potrebu da svoje poslovanje podignete na još viši nivo i potreban Vam je software za to, DATA design ima rešenje za Vas. Mi pravimo usko sprecializovana softwerska rešenja po narudžbini kupca. 

Naši inženjeri rade po najnovijim svetsim standardima i procedurama. Tako da na kraju dobijate čitav niz usluga od softwera koji ste naručili, preko instalacije do obuke Vaših zaposlenih.

Naš tim poseduje i članove koji vode računa da sve funkcioniše u najboljem redu, kako na sistemskom planu, tako i na mrežnom. Ukoliko i Vi imate potrebe za nekim od usluga ovog tipa, stojimo Vam na raspolaganju.

- Sistemska administracija

- Implementacija mrežne opreme

- Održavanje mrežne infrastrukture

Ukoliko imate potrebu za servisiranjem Vaših polovnih račura, čišćenje sistema od virusa, nadogradnju konfiguracija, ili tražite  predlog oko odabira nove IT opreme, naši inženjeri Vam stoje na raspolaganju. Dugogodišnje iskustvo i mnoštvo zadovoljnihkorisnika, su naša najbolja preporuka. Mi ne pričamo puno, za nas pričaju naša dela i zadovoljni korisnici!

Search

Upravo završeno

latest project

Zadovoljni ste onim sto nudimo? Prijavite se na našu listu, kako bi uvek bili upućeni u naše dalje akcije.

Prijavite se

Kontaktirajte nas

Utisci